icon WordPress

WordPress

 • Wat is WordPress?

  WordPress is vandaag de dag het meest gebruikte content management systeem . Doordat de werking van WordPress relatief makkelijk is gaat het bijhouden van een (simpele) bedrijfspagina, portfolio of blog dan ook zeer goed.

  Echter houdt WordPress hier niet op! WordPress is ook zeer geschikt voor de complexere webapplicaties zoals in combinatie met WooCommerce voor de kleine tot middelgrote webshop. Voor de grotere en uitgebreidere webshops kan er beter gebruik worden gemaakt van Magento.


  • wordpress logo
  image
 • Plug-ins en community

  Doordat WordPress een zo vaak voorkomend systeem is kunt u ook rekenen op de steun van de community. Zo staat het web vol met handige weetjes en probleemoplossingen voor WordPress gebruikers. Daarnaast zijn er vandaag de dag meer dan 28.000 plug-ins te vinden voor Wordpress. Door deze overvloed aan plug-ins hoeft niet steeds het wiel opnieuw uitgevonden te worden wat een hoop tijd en geld bespaard. Daarnaast zijn deze plug-ins veelal zo vaak gebruikt dat de zogeheten bugs, of in andere woorden kinderziektes, er (grotendeels) al uitgehaald zijn.

  Updates

  Door de steun van de community en de continuïteit van de ontwikkelingen aan WordPress kunt u ook rekenen op de nodige updates. Deze updates zorgen er voor dat uw WordPress omgeving goed en soepel blijft draaien. Zo ontvangt u middels deze updates de nieuwste beveiligings- en performance- updates even als nieuwe functionaliteiten.

Interesse of vragen?

 • Heeft u interesse in een WordPress applicatie, wilt u een offerte of heeft u vragen?
  Neem dan vrijblijvend contact met ons op.